هر بازاری دارای نکاتی است که سبب می شود معاملات مرتبط با آن به دور از زیان باشد، بازار طلا نیز از این قواعد مستثنی نیست و رعایت یک سری نکات ساده در آن سبب می شود تا خرید شما بازدهی و سود مناسبی داشته باشد، بازار خرید و فروش طلا با توجه به رونق بالایی که دارد زمینه ساز تقلب هایی از سمت سودجویان شده، به همین دلیل هر گونه فعالیت و معاملاتی در این بازار، نیازمند آگاهی و رعایت نکاتی است که حفظ سرمایه شما را ممکن می سازد.
در این وبلاگ از مبین زر به بررسی 10 نکته ای می پردازیم که معاملات شما در این بازار را بدون ضرر و سرمایه شما را حفظ خواهد کرد، پس اگر قصد خرید طلا و یا آگاهی از قیمت طلا را دارید تا انتهای این وبلاگ با ما همراه باشید.
از آنجایی که خرید و سرمایه گذاری بر روی انواع طلا، سبب حفظ ارزش پول شما و همچنین بازدهی بالای آن می شود، به همین خاطر این نوع خرید، سرمایه گذاری امنی تلقی می شود، علاوه بر این طلا دارای بازار گسترده ای است که همین ویژگی سبب نقد شوندگی سریع آن است.
از طرفی دیگر با گذشت زمان افراد مختلف با توجه به تحلیل سرمایه داران و تحلیل گران متوجه شدند که یکی از راه های حفظ سرمایه با بازدهی مناسب می تواند خرید طلا در شکل های مختلف باشد، و رفته رفته این امکان، تبدیل به یکی از گزینه های حفظ سرمایه برای افراد و مردم عادی شده؛ از آنجایی که این فلز کمیاب دارای بازار پررونقی می باشد و به عنوان یک بیمه ی دارایی تلقی می شود بسیاری از افراد با خرید مصنوعات طلا، سکه های طلا و طلای آبشده به حفظ ارزش پول خود کمک می کنند همچنین از زیبایی طلا استفاده می کنند.
درست است که سرمایه گذاری در طلا می تواند سود بالایی به شما بدهد اما در صورت عدم رعایت نکات سرمایه گذاری در طلا، ممکن است معاملات شما دچار ضرر شود، رعایت ۷ نکته ی ساده در هنگام خرید طلا که در ادامه به آنها می پردازیم می تواند شما را در خرید طلا کمک کند.
زمانی که جهت خرید طلا اقدام می کنید، حتما فاکتور با تمامی مشخصات لازم را پر کنید، فاکتور طلا مانند یک مدرک معتبر جهت اثبات صحت مالکیت شما بر طلا می باشد و در هنگام فروش آن به مشکل نخواهید خورد، خیلی از طلا فروشان طلا را از مشتریان بدون فاکتور نمی خرند چرا که ممکن است قطعه طلا سرقتی باشد.
فاکتور طلا شامل اطلاعاتی مانند تاریخ، مبلغ پرداختی، وزن طلا، عیار طلا و مهر طلا فروشی معتبر می باشد.
از دیگر نکاتی که باید در هنگام گرفتن رسید و فاکتور طلا فروشی به آن دقت کنید، پرداخت مبلغ طلا از طریق کارتخوان و نگهداری رسید پرداختی می باشد، تا در هنگام فروش قطعه طلا خریداری شده به مشکل نخورید؛ بنابراین هر گونه طلایی که خریداری میکنید، فاکتور و گواهی خرید را دریافت کنید!
مهم نیست چه سرمایه گذاری دارید و چه نوع طلایی را برای سرمایه گذاری انتخاب می کنید، مهم این است که به دریافت فاکتور توجه کنید چرا که گواهی خرید و فاکتور، از سند هایی است که نشان دهنده ی مالکیت شما بر روی سکه می باشد.
انتخاب یک طلای کم اجرت، می تواند تا ۱۰ درصد در هزینه های شما صرفه جویی کند، پس اگر هم به دنبال خرید طلایی شیک هستید و هم قصد سرمایه گذاری دارید، خرید مصنوعات طلا کم اجرت می تواند برای سرمایه گذاری مناسب تر باشد.
برای خرید طلاهای کم اجرت می توانید طلاهای دست دوم یا طلاهایی که دارای جزئیات کمتری در ساخت هستند را انتخاب کنید.
از آنجایی که طلای زینتی دارای اجرت ساخت می باشد، بهترین راه های سرمایه گذاری در بازار های طلا بسیار زیاد و متنوع است، شما می توانید با در نظر داشتن بازه ی بودجه ی خود به سرمایه گذاری در انواع این روش ها بسته به مقدار بودجه بپردازید و با توجه به میزان بودجه ی در نظر گرفته شده یکی از روش های خرید طلا را انتخاب کنید، در وبلاگ نکات سرمایه گذاری در طلا در سایت مبین زر به بررسی خرید هر کدام از روش های طلا و بودجه ی مناسب آنها پرداختیم که اگر قصد خرید طلا برای سرمایه گذاری را دارید، پیشنهاد می کنیم این وبلاگ را مطالعه کنید.
رایج ترین عیار طلای موجود در بازار، طلای ۱۸ عیار (عیار ۷۵۰) می باشد، که دارای ۷۵ درصد خلوص طلا و ۲۵ درصد از آلیاژ فلزهای دیگر مانند مس و نقره می باشد، هر چه که عیار طلا بالاتر باشد، درصد خلوص طلا بیشتر و ارزش بالاتری خواهد داشت، شما می توانید با استفاده از محاسبه قیمت طلا به راحتی متوجه ارزش آن شوید.
دیگر عیارهای موجود در بازار شامل عیار ۲۰، ۲۲ می باشد که برای ساخت طلا استفاده می شود. در هنگام خرید طلا توجه کنید که عیار طلا در فاکتور قید شده باشد و مطمئن شوید، مشخصات وزن، عیار و ارزش طلایی که خریداری می کنید، به درستی نوشته شده باشد و واحد های وزنی آن را به خوبی بررسی کنید.
درست است که نگین ها و سنگ هایی که در تزئین طلا مورد استفاده قرار می گیرند، جلوه طلا را دو چندان می کنند اما در هنگام فروش طلا سبب ضرر شما خواهند شد.
با اینکه وزن نگین و سنگ های تزئینی از روی طلای خریداری شده کم می شود اما خرید طلاهایی با نگین زیاد باعث ایجاد هزینه ی اجرت بیشتر برای شما خواهد شد. از طرف دیگر طلاهای سنگ دار نیاز به مراقبت بیشتری دارند که ممکن است نگهداری آنها را سخت کند.
بازار طلا از بازار جهانی سیگنال میگیرد و همچنین تحت عوامل فاندامنتال اقتصادی و سیاسی دارای نوسانات افزایشی و یا نزولی می باشد، قصد خرید هر طلایی که دارید باید ابتدا نوسانات بازار را بررسی کنید و سپس در زمان مناسب با توجه به روند بازار اقدام کنید، یکی از نکاتی که باید در این مورد برای خرید طلا در نظر داشته باشید، خرید طلا در زمان تثبیت قیمتی می باشد.
خرید طلا حتما باید از طلا فروشی های معتبر انجام شود چرا که در صورت خرید از بنکداری ها ممکن است در طلای تحویل داده شده وزن و عیار دچار مغایرت بوده باشد، در خرید طلا باید به نکاتی مانند دارا بودن شعبه ی حضوری فروشگاه، دارا بودن نماد اعتماد در سایت، ارائه فاکتور دقیق و مهر شده، امکان برگشت محصول در صورت مغایرت و همچنین پرداخت به صورت درگاه بانکی مطمئن به اسم شخص فروشنده انجام شود؛
بسیار مهم است که برای خرید طلا، در رابطه با بازار طلا و پلتفرم های طلایی که برای خرید طلا در نظر دارید، تحقیق کنید و بهترین نوع بازار خود را پیدا کنید که با بودجه ی شما سازگاری داشته باشد.
با بررسی دقیق ارزش و قیمت ها، بهترین زمان خرید را در سرمایه گذاری طلا انتخاب کنید و از قیمت ها غافل نشوید. شما نیز می توانید جهت دسترسی به قیمت آنلاین و لحظهای به طلا و سکه به سایت مبین زر مراجعه کنید!
سایت مبین زر قابلیت فراهم کردن و دسترسی سریع به قیمت لحظه ی انواع سکه، ارز و طلا را برای شما ممکن کرده است، شما با استعلام قیمت از این سایت می توانید جهت معاملات مطمئن خود استفاده کنید.
در خرید طلا از فروشندگان و پلتفرم ها، گاهی کارمزد های پنهانی بر روی طلای خریداری شده تعلق می گیرد که مالیات ارزش افزوده متفاوت است، شما باید نسبت به این کارمزد ها اطلاع کسب کنید.
هنگامی که روش های سرمایه گذاری را در نظر می گیرید، به میزان نقد شوندگی طلای خریداری شده دقت داشته باشید و اگر نقد شوندگی برایتان مهم است به سراغ طلاهایی با حجم معامله ی بالا بروید.
در این مقاله از سایت مبین زر، تمامی نکات خرید و سرمایه گذاری طلا و نکات مرتبط با آن را برای شما جمع آوری کردیم، شما می توانید با در نظر داشتن بودجه ی خود و معیار های در نظر گرفته شده مانند میزان ریسک بازار، میزان نقد شوندگی و ... هر کدام از روش های ذکر شده را انتخاب کنید.